Årets event

I början av oktober börjar vi rensa ljusgården för att göra plats för M-JET 2017. Årets mässa äger rum onsdag den 4 oktober.

M-JET är maskinteknologsektionens egna mässa för jobb, ex-jobb och trainee. Det är i år sjätte året i rad som mässan anordnas, vilket visar på att M-JET är något både deltagande företag och studenter uppskattar.

Dagen innan mässan hålls en mingelkväll för deltagande företag och engagerade studenter. Här ges möjligheten för dig som är engagerad i mässan att träffa företagsrepresentanter under mer avslappnande och personliga former. För företagen är mingelkvällen ett utmärkt tillfälle att lära känna de olika programmen inom sektionen. En representant från vardera program har en kort presentation om vad utbildningen innebär.

Under mässdagen finns också möjligheten att boka personliga samtal med representanter för företagen. Mässan riktar sig specifikt till studenter under maskinteknologsektionen men alla är välkomna att besöka mässan. Under dagen finns möjligheten för ett företag att hålla i en lunchföreläsning.

Som avslut på M-JET hålls en företagsmiddag under kvällen för företag, engagerade och 50 maskinrelaterade studenter. Där har företagen ytterligare en möjlighet att visa upp sig och vid intresse även hålla i föreläsningar.

Vi hoppas få träffa just er på M-JET 2017 och tillsammans göra att årets mässa blir ännu en succé.  
/ Projektgruppen för M-JET 2017