Vill Du engagera Dig?

M-JET, jobb, exjobb och trainee, är en mässa som för femte året i rad anordnas av Maskinteknologsektionen. Mässan äger rum i höst och är en mindre mässa för att kunna få en mer personlig kontakt med företagen. Att arbeta med M-JET innebär inte bara en bra merit på ditt CV, utan är också en bra möjlighet för att kunna knyta kontakter på företag som är relevanta för just din utbildning. Som engagerad finns många olika arbetsområden, nedan förklaras samtliga kortfattat:

Projektledare – projektledaren har det yttersta ansvaret för mässan. Det är även viktigt att leda samtliga engagerade och att planera, hålla i möten och att ha viljan att göra mässan så bra som möjligt!

Projektgruppen – innehåller arbetsroller inom allt från marknadsföringsansvarig till event- och rektyteringsansvarig. Även här är det viktigt att vara organiserad och ha en god ledarförmåga!

Nattvakt – vaktar mässområdet från kvällen innan mässan till morgonen på mässdagen. Får som tack för arbetet allt som behövs i matväg under natten.

Mässområdesplanerare – planerar och ansvarar för mässområdets upplägg. Denna person placerar ut samtliga montrar utifrån företagens beställningar och önskemål.

Loungeansvarig – ansvarar för att företagen ska kunna ta en paus under mässdagen och att det under hela dagen finns tillgång till hembakat fika och lättare mat. Personen är även tillgänglig under hela dagen för att ge företagen den service som kan tänkas behövas.

Chaufför – två personer som under tiden företagen är i Luleå ger dem den service och transport de önskar. Det kan vara allt från transport från flygplatsen till skjuts till och från de olika eventen.

Transportplanerare – planerar tider och schema för samtliga transporter utifrån företagens önskemål.

Planering av avtackning, mingelkväll eller företagsmiddag – tre personer som var för sig ansvarar för att planera kvällar fyllda med mat, skratt, mingel och knytande av kontakter.

Godsansvarig – ansvarar för att företagens gods är på plats då företagen anländer samt att det sedan skickas iväg till rätt plats i tid.

Receptionist – är tillgänglig under dagen innan mässan samt mässdagen för att ge företagen den service de kan tänkas behöva. Ska även dela ut kataloger om mässan under mässdagen och tillhandahålla allt som kan behövas såsom kontorsmaterial och liknande.

Företagsvärd – varje företagsvärd blir tilldelat ett företag som de kontaktar i god tid innan mässan för en avstämning, finns tillgänglig för företaget under tiden de är i Luleå för att delta på mässan.

Låter någon av dessa arbetsroller intressant? Kommer du på någon annan arbetsroll som kan göra mässan ännu bättre? Mejla då m-jet@m-sektionen.se!