loggaMSKPR

PRINT, PR Inspirerar Teknologer, Maskinteknologsektionens PR-utskott

PRINT:s syfte är att på ett operativt plan, ge mervärde för medlemmar, genom att arbeta för att synliggöra Maskinteknologsektionens verksamhet på ett enhetligt grafiskt sätt. PRINT ska genom sitt samarbete med subgrupper och utskott, arbeta för att bevara kunskap inom sektionen samt öka kommunikationen kring PR. Syftet med PRINT är även att öka samt skapa ett mer kvalitativt informationsutbyte gentemot Maskinteknologsektionens medlemmar. PRINT verkar för att främja en trevlig, minnesvärd studietid med levande material tillsammans med Subgrupper och andra Utskott.

Är det så att du läser detta och är intresserad att lära dig mer om ett PR-område? Kan du allt men visar inget? Eller kan du inget men ser alla möjligheter? Är du duktig på grafisk formgivning, fotografi eller knacka kod? Eller har du ett enormt driv? Kontakta oss, för ingen orsak är för liten, för stor, för smart eller för dum!

Vid frågor, idéer eller intresseanmälan för engagemang. Kontakta: info@m-sektionen.se

GILLA oss på Facebook här social_facebook_box_blueFacebook_like_butonför event-bilder, rekrytering och andra saftiga uppdateringar framöver!